Photorejuvenáció (bőrmegújítás)

Mivel a mikrodermabrázióval a bőr legmélyebb rétegéig nem tudunk eljutni, csak a bőr felső rétegeit érinti a csiszolás, ezért, a tökéletesebb, feszesebb bőr eléréséhez a legújabb IPL technológiával együtt kombinálva párosítjuk az eljárást, melyet Photorejuvenációnak (bőrfiatalításnak) hívnak.

A nagyenergiájú fény hatására a bőr saját kollagén és elasztin rostjainak termelődését, serkenti, ezáltal duzzasztja, feszesíti a bőrt. A fibroblastok thermális traumája révén bőrfiatalító hatású.

A bőr vízmegkötő képessége növekszik, a termelődő kollagén rostok kitöltik a kisebb réseket feszesebbé téve a bőrt. A pigment és öregségi foltok eltűnnek, az apróbb hajszálér tágulatok elhalványulnak.

Ezt a komplex kezelést most dekoltázson, nyakon és kézfejen is alkalmazhatjuk.

Akár már az első kezelés után is szemmel látható a változás.

Ahhoz azonban, hogy a bőr felszínéről a szükségtelenül megvastagodott, elhalt réteget teljességgel eltávolítsuk, több alkalomra van szükség, a kíméletesség végett kúraszerűen javasolt. A két eljárású kezeléssorozat általában 5 alkalomból áll, és havonta ismételhetőek.

Ellenjavallatok:
Szívelégtelenség, daganatos betegség, kemoterápia, melanóma, epilepszia, láz, terhesség, herpesz, bőrgomba, nagyon sok kiemelkedő jóindulatú bőrelváltozás.

Ajándékozz!

Hol vagyunk?

 

 

Copyright © 2019 Ginko Stúdió. Minden jog fenntartva.