Seprűvéna és rosacea eltávolítás

seprűvénaA seprűvénák sokunk életét keserítik meg. A hölgyek majd’ fele érintett kisebb-nagyobb mértékben a főként esztétikai problémát okozó lilás-vörös színű seprűvéna-problémában. Sokszor fiatal korban megjelennek a combokon, lábszárakon, később a bokákon is a vékony, sötétkék-lila erek, melyek egyre nagyobb területen láthatóak az évek előrehaladtával.
Most végre megérkezett a megoldás: az IPL-technológia!

Az  IPL professzionális villanófényes gép szűrt, széles spektrumú fényt alkalmaz, melynek során a hőhatásra az erek elzáródnak. A sérült érszövetet a szervezet eltávolítja, és újonnan képződő kollagénnel helyettesíti azt. A kezelés szinte teljesen fájdalommentes, azonnal visszatérhetsz a napi tevékenységedhez, nincs lábadozási idő, mellékhatás, sem maradandó nyom.

A legmodernebb IPL technológia

Szalonunkban a legújabb 4. generációs PhotonJet286 készülékkel dolgozunk.

A piacon használt készülékek többsége 15-40 J/cm2 energia sűrűséggel működnek, azonban a megfelelő hatás eléréséhez 50 J/cm2 értékkel bír, ami orvosi célokra továbbfejlesztett professzionális készülék. Gyorscsatlakozású zafír kezelőfejek 50 000 garantált villanással. Az egyedi hármas pulzus-konfiguráció kényelmessé és még hatékonyabbá teszi a kezeléseket. A kifejezetten nagy teljesítményt igénylő seprűvénákat, pigmentált bőrelváltozásokat meg tudjuk szüntetni. A frakcionált non-ablatív rejuvenáció a bőrszerkezet megújulásához vezet.

Az IPL berendezések széles választékában megtalálhatóak olyan kezelőfejjel rendelkező készülékek is, amelyek lehetőséget adnak a hajszálerek, seprűvénák eltávolítására. A széles spektrumú, pulzáló fényenergia pontos beállítása után biztonságosan kezelhetőek vele nem csak a lábon, hanem a test más felületein (nyakon, mellkason, kezeken) jelentkező érelváltozások is. A kezelés során a bőrön keresztül bejutó fényenergiát az oxyhemoglobin elnyeli, és a keletkezett helyi hő hatásra bekövetkezik a fotokoaguláció, majd a kezelt érszakasz összezáródik. A sűrűn elágazó és az 1 mm vastagságot meghaladó seprűvénák többszöri kezelést igényelnek a teljes hatás eléréséhez.

A kezelés időtartama
Aa kezelt terület nagyságától függően alkalmanként 10-20 perc, egy tenyérnyi területen .

Szoláriumozott, napbarnított bőr estén nem alkalmazható a kezelés.

Az IPL (Intesive Pulse Light)-t legtöbbször szőrtelenítésre használják, de kiválóan alkalmazható a test szinte minden területén bőrfiatalításra, pigmentfolt – és rozacea (hajszálér tágulat), aknés bőr és psoriasis (pikkelysömör) kezelésére is.

shutterstock 84875134Ellenjavallat, kockázat

  • Szívelégtelenség,
  • daganatos betegség,
  • kemoterápia,
  • melanóma,
  • epilepszia,
  • láz,
  • herpesz,
  • bőrgomba,
  • nagyon sok kiemelkedő jóindulatú bőrelváltozás

Szoláriumozott, erősen napbarnított bőr estén nem alkalmazható a kezelés

Ajándékozz!

Hol vagyunk?

 

 

Copyright © 2019 Ginko Stúdió. Minden jog fenntartva.