Test tekercselés

Karcsúsítás könnyedén és hatékonyan

Egyedülálló aromaterápiás fáslis kezelés a csodás karcsúsításért! Jónéhány centiméter mínusz – pont onnan, ahonnan szeretné! Természetes és hatékony testkezelési módszer a test körvonalának látványos csökkentésére és a bőr megszépítésére.

A módszer meglepően egyszerű titka az, hogy a használt természetes anyagokban található illóolajok fokozzák a vérkeringést a bőrkötőszövet felső rétegeiben. Ezzel egyidejűleg a mélyebb rétegekben hideghatás lép fel, hiszen a szervezet törekszik a belső hőegyensúlyra. A belső rétegekben fellépő hűvös hatására a test ugyanakkor elkezdi leépíteni, azaz elégetni az elraktározott felesleges tápanyagokat: így törekszik a hőegyensúly helyreállítására. A végeredmény: karcsúsodik és szépül a test.

Kinél alkalmazható ez a kezelés?

Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé.
Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra valamint böjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.

Kinek nem javasolt a kezelés?

A karcsúsító kezelés nem ró plusz megterhelést a szervezetre, így elenyésző azon esetek száma, amikor a használata kerülendő. Ezek a következők: súlyos betegségek alatt, diabéteszes állapotban, keringési, légzési illetve szívproblémák esetén, terhesség és szoptatás, valamint menstruáció idején, lázas betegség során, intenzív allergiás reakciók alatt. (A kezelés előtt kitöltünk egy úgynevezett „vendéglapot”, amelyen az ellenjavallatok szintén részletesen szerepelnek.)
Amennyiben önnek kétsége van arról, hogy a kezelés elvégezhető-e az ön esetében, javasoljuk, hogy konzultáljon orvosával a kezelések megkezdése előtt.

A kezelés várható eredményéről:

    • A kezelés után azonnal centiméterekben mérhető körvonalcsökkentés
    • Célzott méregtelenítés a kívánt területeken
    • Fokozott cellulitisz csökkentés
    • A bőr- és szövetfeszesség látványos javulása a különleges technológia által.

Figyelem! A kezelés során alkalmazott aromaolajok tökéletesen felszívódnak a bőrbe. Alkalmazásuk után 3-5 órán át nem kívánatos a zuhanyzás, hogy a hatás minél tökéletesebb legyen!

Ajándékozz!

Hol vagyunk?

 

 

Copyright © 2020 Ginko Stúdió. Minden jog fenntartva.