Kozmetika

Tovább a kozmetika árlistához! >>>

IMG 2623

Szécsényi Zsuzsanna
+36 20 955 2029

 3E3A1584 web

Bakos Anikó
+36 30 424 0310

 Bakos Anikó vagyok, a szépség elkötelezett híve. Kozmetikus végzettségemet 2009-ben szereztem meg Budapest egyik legkiválóbb oktatási intézményében.

Kozmetikusként azon dolgozom, hogy vendégeim megéljék és felszínre hozzák a bennük rejlő szépséget és nőiességet. Nagyon jó érzés látni, amikor egy gyantázás, vagy arckezelés után a nők magabiztosan és szépségük teljes tudatában indulnak el tőlem.
Minden kozmetikus megtalálja azt a területet, ahol a legsikeresebb. Nálam ilyen az intimgyantázás, ahol nagyon sok pozitív visszajelzést kapok, és vendégeim bizalmát élvezem. Hasonló sikert élek meg a mélyhámlasztásos kezelésekben, melynek eredményességét saját magamon és vendégeim arcbőrén is tapasztalom. Az arcbőr védelme és megújítása érdekében folyamatosan keresem a tökéletes és megbízható kozmetikai eljárásokat.
Nagyon fontosnak tartom a vendégeimmel való jó kapcsolat kiépítését. Abban hiszek, hogy egy kozmetikusnál a legfontosabb a nyugodt légkör megteremtése és a komoly szakmai tapasztalat, ennek révén tudok minőségi munkát végezni nap, mint nap.

Tovább a kozmetika árlistámhoz! >>>

 

 profil2

Bóka Viktória
+36 70 6291189

Engedd meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzam:
Bóka Viktória vagyok, a Ginko Studióban kozmetikusként dolgozom.
Szeretek emberekkel foglalkozni, megszépíteni őket. A szalonban különleges szépítő kezeléseket, gépi fiatalító kezeléseket, testkezeléseket is alkalmazunk.
Folyamatosan fejlődünk, és fejlesztünk, ennek megfelelően tökéletesen ki tudjuk elégíteni vendégeink igényeit.
Fontos számomra a vendégek elégedettsége, és pozitív visszajelzése, ezért minden esetben magas minőségű és nagyrészt természetes alapanyagokkal dolgozom.

Ajándékozz!

Hol vagyunk?

 

Copyright © 2018 Ginko Stúdió. Minden jog fenntartva.