Kozmetika árlista - Bakos Anikó

SZOLGÁLTATÁSOK
A szépítés jegyében számos kipróbált, minőségi kozmetikai szolgáltatással várom vendégeim.
Ápoló, tisztító bőrkezelések - A bőrápolás rendkívül összetett dolog. Bár a genetikai hajlam mindvégig kíséri a bőrünk élettani folyamatát, még egy rosszabb állapot esetén sem kell lemondani a kozmetikáról. A kozmetikus szakmában kihívás egy problémás bőr kezelése, ahogyan az is, hogy megtaláljam azokat az eljárásokat és krémeket, melyek tökéletesen igazodnak bőröd egyéni jellegzetességéhez. Arckezeléseim során segítek megtisztítani és visszatáplálni bőrödet és tanácsokat adok az otthoni bőrápolásra is.
Mélyhámlasztás – Sokáig kutattam az igazán hatékony és tartós bőrjavító eljárások után, végül az Image Peeling kezelés hívévé váltam. Saját arcbőrömön és vendégeimén is tapasztalom a kúra látványos eredményeit és hosszútávú hatását. A hámlasztó kezelés során a bőr alsó rétegeinek szerkezete jelentősen javul, ettől komoly ránctalanító és feszesítő hatást érhetünk el.
Gyantázás – A szőrtelenítés igen hatékony és gyors formája a gyantázás. Ezzel az eljárással 3-4 hétnyi szőrtelenséget érhetünk el, lábon, karon, hónaljban, intim részeken, vagy bármilyen testfelületen. Szeretek gyantázni, mert nagyon jó visszajelzéseket kapok vendégeimtől és sikeresnek érzem magam ezen a területen.
Masszázsok – Főleg arckezelések során alkalmazok frissítő és relaxáló, arc- és dekoltázsmasszázsokat. Tápláló krémeket, vitaminos pakolásokat juttatok így a bőrbe, melyek könnyebben és gyorsabban felszívódnak. A masszírozás élénkíti a vérkeringést, felfrissíti a bőrt és tökéletessé teszi a bőrápoló kezeléseket.
Szemöldök, szempilla festése – Egyszerű és biztonságos módja az arc szépítésének a szemöldök formázása, majd festése, hagyományos kozmetikai módszerekkel. Szempilla festésére biztonságos és tartós festékeket használok, mellyel 1-2 hétre kiemelheted szempilláidat.

IMAGE PEELING (KÜLÖNLEGES ARCKEZELÉSEK)
Számos kozmetikai eljárást kipróbáltam már és az Image Peeling az, aminek eredményességét saját arcbőrömön és vendégeimén is folyamatosan tapasztalatom. Ezzel a mélyhámlasztásos kezeléssel látványos és hosszútávú eredményeket tudunk elérni a bőr károsodása nélkül.
A kezelések során a bőr tartószerkezetét erősítjük. A hámlasztás során a bőr felhámja átmenetileg vékonyodik, miközben az alsó réteg tömörödik, hisz a kezeléssel több kollagén és elasztin termelésre késztetjük. A ráncok és a pigment foltok elhalványodnak, az aknék eltűnnek, a bőr egészségesebb, ragyogóbb lesz.
Fontos hangsúlyozni, hogy ez egy felszíni hámlasztás, a kezelés után nem okoz látható pirosodást, vagy károsodást. A kúraszerű kezelés során elengedhetetlen a bőr táplálása és vitamin pótlása, melyet otthoni bőrápolással is biztosítunk. Szükség van fényvédő krémek használatára is, a bőr biztonsága érdekében.
 Az „Age Later” – „Öregedj később” program három lépése:

 1. fázis – A bőr étrendje: Otthoni ápolás kozmetológiai termékekkel
 2. fázis – A bőr edzése: A bőr személyi trénere lesz az egyéni igényeknek megfelelően felépített kozmetikai kezeléssorozat
 3. fázis – Egészségmegőrzés: Fenntartó program, amely igazodik a bőr bioritmusához

Az alapos bőrdiagnosztizálás után a kúrát a vendég bőrének speciális igényei alapján, egyénre szabottan tervezzük meg. Fontos a fokozatosság és folytonosság, hiszen bőrünk állapota is változik. A jelenlegi állapot is fokozatosan és folytonosan vált olyanná, amilyen, ezért a változást is hasonlóan idézhetjük elő.
A bőr szerkezetének tartós javítása precíz és szisztematikus kúra eredménye. Természetesen már az első kezelés látványos eredményt mutat, de igazán tartós eredményeket a kúraszerű kezeléssel és folyamatos ápolással érhetünk el.
Image Signature Facial (púderes hámlás)    17.500 Ft
Image mély hámlasztás (lemezes hámlás)    22.000 Ft


INTIMGYANTA
Az intim testrész ápoltsága és megjelenése mindenki számára fontos korosztálytól függetlenül.  Legfontosabb, hogy a megfelelő anyagokkal és technikával történjen a szőr eltávolítása intim testrészünkről. Sokakban felmerül a kérdés, valójában hogyan működik az intim gyantázás.  A teljes intim gyanta, azaz a brazil gyanta 10 percet vesz igénybe
Nagyon fontos, hogy az első intim gyanta esetében a szőr körülbelül 7 napos legyen az utolsó epillálástól vagy a gyantázástól számítva. Ezáltal elérjük az optimális szőrhosszúságot, így az intimgyantázás fájdalommentesebb lesz. Gyantázott fazon esetén 3-4 hét múlva ajánlott újra gyantázni.
Az intimgyanta legismertebb fajtái:

  • bikini vonal gyanta (csak a fehérneműből kilógó rész csupasz)
  • hollywoodi gyanta/ részleges fazon gyanta (csupasz felület, csíkkal a közepén)
  • brazil gyanta / teljes fazon gyanta (csupasz felület, beleértve a fenék körüli részt is)
  • francia gyanta (csupasz szeméremdomb és szeméremajkak, a fenék körüli rész érintetlen)

Általában teljesen csupaszítom a területet, vagy egy kis csíkot, vagy bármilyen más formát hagyok, megbeszélés szerint.
Mi a menete a gyantázásnak?

 1. Nem baj, ha nem zuhanyoztál le a gyantázás előtt, a mosdóban egy eldobható törlőkendővel könnyen visszakapod a tiszta állapotod.
 2. Az alsóruházatot le kell venni. Igen a bugyit is és nincs eldobható papírbugyi sem, mert csak nehezíti a munkát és esetleg eltakar részeket.
 3. Fel kell feküdni a bevilágított kozmetikai székbe, hogy egy szőrszál se maradjon a sötétben. 3. Hintőporozás után jöhet a megfelelő hőfokú, intim szőrtelenítésre való gyanta, amiből tapasztalataim és a visszajelzések alapján a legjobb minőségűt használom. Egyszer használatos spatulával kenem fel, kintről haladva befelé, csíkonként. A gát és a fenék részeket felhúzott lábbal, esetleg hátulról (ez szőrfüggő). A maradék pár szálat a végén csipesszel kiszedem.
 4. A gyantázás végén megtisztítalak a felesleges gyanta pöttyöktől, majd bekenlek egy krémmel, ami egész napra megnyugtatja a bőrt.

Ára : 3500 Ft

FESTÉS Szempilla 1200
Szemöldök 800
Szemöldökszedés 800
MASSZÁZS Arc-nyak-dekoltázsmasszázs ( 30 perc) 4000
Arc-nyak-dekoltázsmasszázs ( 50 perc) 7000
GYANTA Szemöldök 800
Bajusz 800
Láb térdig 2500
Comb 2500
Láb végig bikini nélkül 4000
Hónalj 1200
Bikini 1600
Fél fazon 2500
Intimgyanta(Brazil gyanta, csak hölgyeknek) 3500
Teljes fenék 2000
Kargyanta könyékig 2000
Kargyanta végig 2500
Hát 3000től
Mellkas 1200tól
Arc 1200
CUKOR PASZTA Áll, vagy bajusz 1000
Arc 1600
Szemöldök 1300
Hónalj 1400
Kar 2600
Has 800
Hát 3500-5000
Mellkas 3500-5000
Váll 2000
Bikini 1800
Fél fazon 2900
Teljes intim ( csak hölgyeknek) 4000
Teljes fenék 3000
Comb 3300
Hátsó comb 2000
Teljes láb 6000
Láb térdig 3300
SZŐKÍTÉS Bajusz 600
Arc 1000
Kar 1600
Comb, vagy térdig 2600
KIS KEZELÉSEK Arcmasszázs+szérum 4700
Arcmasszázs+pakolás 5500
Arcmasszázs+UH 6000
Arcmasszázs+UH+pakolás 7500
TISZTÍTÓ KEZELÉSEK Kiskezelés letisztítás, peeling, felpuhítás, tisztítás, fertőtlenítés, összehúzás 6500
Nagykezelés 1 kiskez. +  UH 9000
Nagykezelés2 kiskez+UH+arc-nyak-dekoltázs masszázs 11000
SZETTKEZELÉSEK Száraz vízhiányos bőr kezelése Image   peeling+ szérum+ arcmasszázs+UH+   pakolás 9500
Rozaceas bőr kezelés Image peeling+szérum+UH+tápláló pakolás+nyugtató pakolás 10000
Rejuvenáló kezelés érett bőrre: peeling+szérum+UH+arcmasszázs + pakolás 10000
TEMATIKUS SZETTKEZELÉSEK Kaviáros kezelés: peeling+arc és szem környéki speciális maszk+UH pakolás+masszázs+befejező antioxidáns krém 8500
Növényi őssejtes MAX kezelés : pelling+fokozó és maszk+szérum+masszázs+Max krém 16000
Fehérítő kezelés peeleing+világosító ampulla+maszk+UH+masszázs 14000
BŐR HÁMLASZTÁS Image Signature Facial (púdered hámlás) 18500
Image mély hámlasztás (lemezes hámlás) 22000
SZEMPILLA GÖNDÖRÍTÉS Szempilla göndörítés+festés 4000

Ajándékozz!

Hol vagyunk?

 

 

Copyright © 2019 Ginko Stúdió. Minden jog fenntartva.