Kozmetika - Erdei Sallai Mónika


Erdei Sallai Mónika

Kozmetikus

Telefonszám: +36-30/496-4086

 

Az osztrák Styx Natur Cosmetics cég magyarországi kozmetikusa vagyok.

12 éve dolgozom ezekkel a kiváló minőségű luxus professzionális kozmetikumokkal. Úgy érzem a mai rohanó világunkban, stresszel teli életünkben fontos szerepet tölt be szépségünk, egészségünk és fiatalságunk megőrzése, vegyi anyagoktól és drasztikus beavatkozásoktól mentesen. Ezért feladatomnak tartom, hogy a kozmetikán keresztül ztat mutassak az embereknek a természet felé és hitet adjak ahhoz, hogy felismerjék az abban rejlő rendet. A Styx kozmetika valódi célja a szépség -egészség - fiatalság megőrzése, újra felidézése késleltetve ezzel az öregedés folyamatát. 

Fontos számomra a természetesség ráhangolódás a vendégre a figyelmesség és törődés a becsületes alázatos munka a komfort és biztonságérzés megadása, a nyugalom megteremtése, a tisztaság és higiénia, együttérzés, tisztelet, odaadás és ami elengedhetetlen az az egyénre szabott kezelés problémától függően és az otthoni ápolás biztosítása a komplexitás érdekében. Szerintem ebben rejlik a jó kozmetikus és az elégedett vendég titka. 
Hitvallásom "Élj az érintés varázsával", melynek forrása a szeretet, ami a szívünkben lakozik és lelkünk tápláléka. Szeretném, ha te is részesülnél ebben, aki ezt olvasod s vendégemként tisztelhetnélek.

Ajándékozz!

Hol vagyunk?

 

 

Copyright © 2020 Ginko Stúdió. Minden jog fenntartva.